Tijdens uw vergadering / overleg zal het u aan niets ontbreken. We werken veel samen met bedrijven in onze omgeving. Verbinding leggen vinden we erg belangrijk. U bent daarom ook vrij in uw keuze of u bij ons op locatie wenst te eten of even een korte wandeling maakt naar één van onze restaurants op vliegveld Teuge. (Vrijwel) alles is mogelijk!

 

Lunch
De lunch kan bij ons op locatie zijn maar kan ook plaatsvinden in Restaurant Take off. Het restaurant is direct op het vliegveld dit is op één minuut loopafstand en u heeft prachtig uitzicht op de landingsbaan. Zo heeft u even de tijd om u benen te strekken en bent u even in de frisse lucht en kunt u bij mooi weer de parachutisten naar beneden zien springen.

 

Snack
Zin in een snack tussendoor? Bijvoorbeeld een charcuterie plank bestaande uit diverse kaassoorten, stokbrood met tapenades, harde worst en bittergarnituur, we verzorgen dit graag voor u.

 

Diner
Het diner vindt of plaats in De Vergaderfabriek in de vorm van een buffet of u kiest ervoor om in Brasserie Lounge The Hangar te gaan eten. Dit is dan op basis van een driegangenkeuzemenu. Bij The Hangar heeft u de keuze uit een aantal voor- hoofdgerechten en heerlijke desserts. (Excl. drankjes). Het restaurant is direct op het vliegveld dit is op één minuut loopafstand.

 

Drank
De drankjes als frisdrank, bier en wijn zullen op basis van nacalculatie worden afgerekend. In de ruimte staat een koelkast en koffiezetapparaat. De gasten dienen de drankjes te noteren op het kladblok en aan hand daarvan zal de rekening worden opgesteld. De gasten zijn in die zin vrij te pakken wat ze graag willen en alles is op basis van “zelfsupport” en wederzijds vertrouwen. We streven ernaar dat de gasten zich vooral thuis zullen voelen. koffie en thee is onbeperkt en er staat vers fruit in de ruimte.

 

Liever uiteten in Apeldoorn, Twello, Deventer of elders?
U bent vrij in het kiezen van leuke restaurants in de omgeving, onder het tabblad uiteten vindt u diverse restaurants waar we graag mee samenwerken. Bij mooi weer is een barbecue ook mogelijk, neemt u hiervoor tijdig contact met ons op!